28 februari start verkoop fase 5A

28 februari start verkoop fase 5A

28 februari 2024 start de verkoop van het nieuwe aanbod in KIEM. Het aanbod bestaat uit ruime eengezinswoningen. 

De nieuwe fase bestaat uit 20 eengezinswoningen. De woningen variëren in woonoppervlakte van ca. 133m² t/m 158m². Op de kavelkaart op de website kun je de ligging alvast bekijken, deze woningen zijn aangeduid met de bouwnummers 1 t/m 5 en 26 t/m 40. De woningen grenzen aan de op dit moment in aanbouw zijnde fase 1 en zijn in architectuur, indeling en oppervlakte ook gelijkwaardig aan de woningen uit fase 1. Kom je langs de bouwlocatie, dan krijg je dus meteen een goed beeld van dit nieuwe aanbod.

Kom naar het verkoopevent!
Datum en tijd: woensdag 28 februari 2024 van 19.00 - 20.30 uur.
Locatie:  Het nieuwe toekomstige kantoor van De Laen Makelaardij.
Adres: Oostlaan 16 in Pijnacker.

Bij dit event zal het voltallige verkoopteam bestaande uit de makelaars van De Makelaars Jenné | Baars | Jenné en De Laen Makelaardij, financieel adviseurs, projectontwikkelaar, aannemer en kopersadviseurs aanwezig zijn. Hier kun je terecht voor het stellen van je vragen welke je kunnen helpen bij het kiezen van de woning naar jouw voorkeur. Tijdens dit event worden de verkoopbrochure en prijslijst verstrekt.
 
Digitaal inschrijven via de website

Na het event tref je op de website KIEMwonen.nl een digitaal inschrijfformulier aan. Inschrijven voor een woning kan vanaf 28 februari t/m 10 maart 2024.

Lees hier de verkoopprocedure!