De Scheg gaat verder onder de naam KIEM

De Scheg gaat verder onder de naam KIEM

We hebben het al aangekondigd, maar nu is het dan zover! Het project ‘’De Scheg’’ gaat voortaan verder onder de projectnaam ‘’KIEM’’ met een nieuw logo, bijpassende huisstijl en vernieuwde website. 

Bent u ingeschreven via www.wonenindescheg.nl, maakt u zich dan geen zorgen, u blijft ingeschreven voor het project KIEM.

Het plan is goedgekeurd door Welstand
In de afgelopen maanden heeft het projectteam niet stil gezeten, er is achter de schermen hard gewerkt aan de ontwikkeling van het plangebied KIEM. Met trots kunnen wij u melden dat de ontwerpen goedgekeurd zijn door de welstandscommissie! Dit brengt de realisatie van het nieuwe woongebied KIEM weer een stapje dichterbij. We zijn dan ook zeer verheugd de eerste concept beelden te presenteren in deze nieuwsbrief.

Wij verwachten met de eerste fase rond de zomer van 2022 in verkoop te gaan.

1

Update civiele werkzaamheden
In de laatste nieuwsbrief van 27 mei jl. waren de sloopwerkzaamheden nog in volle gang. Op locatie is al te zien dat de kas gesloopt is en dat een deel van de voorbelasting reeds is aangebracht. Naar verwachting blijft deze voorbelasting liggen tot eind Q2 2022. 

Kerstvakantie
Met de kerstvakantie in het vooruitzicht informeren wij u graag over onze bereikbaarheid. Van maandag 27 december 2021 (week 52) tot en met 7 januari 2022 (week 1) is ons kantoor gesloten. Vanaf maandag 10 januari 2022 zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar!

Wij wensen u hele fijne feestdagen en een gezond 2022!

Tot in het nieuwe jaar!