Start uitwerking De Scheg na onherroepelijk bestemmingsplan

Start uitwerking De Scheg na onherroepelijk  bestemmingsplan

Begin maart 2021 is het bestemmingsplan voor ontwikkeling en realisatie van de nieuwe woonwijk De Scheg onherroepelijk geworden. Dat betekent dat er een vervolg gegeven kan worden aan de uitwerking van de plannen.

Start sloopwerkzaamheden en grondbewerking 

Momenteel wordt er gewerkt aan de voorbereidingen voor het kunnen slopen van de eerste gebouwen op locatie. Naar verwachting start de sloop eind mei 2021. Belangrijk hierin is het waarborgen van de flora en fauna in het gebied, hiervoor is een ecoloog ingeschakeld die ons hierin begeleidt.

Na de sloop zal het eerste deel van de locatie, door het aanbrengen van zand, voorbelast gaan worden. Hierdoor wordt de grond voldoende stevig wordt om op te kunnen wonen. Naar verwachting vinden de eerste werkzaamheden hiervoor plaats vanaf juli 2021.

Start ontwerp woningen

Achter de schermen is door ons een projectteam samengesteld waarin onder andere de architect, constructeur, technisch adviseurs, makelaar en reclamebureau plaats hebben genomen. Samen zal er de komende maanden hard gewerkt gaan worden aan de uitwerking van de eerste fase. Zodra er informatie over deze fase bekend is, zal deze informatie beschikbaar gesteld worden op de website en via de nieuwsbrief. Naar verwachting zal de eerste fase eind 2021 in verkoop gaan.


Nieuwe website

Binnenkort zal er een nieuwe website én een nieuwe projectnaam gelanceerd worden. De oude website zal t.z.t. automatisch doorverwijzen naar de nieuwe website. Houd hiervoor de nieuwsbrief in de gaten!

Zodra er meer nieuws is zullen wij dit via deze website berichten.